Altcoin

Binance Coin nedir? (BNB) Nasıl, nereden Alınır?

Binance, şu anda dünyanın en büyük kripto döviz borsasıdır, 24 saatlik dönemde ortalama 6 milyar doların üzerinde coin ticareti yapılan varlığa sahiptir. Altı ay önce piyasaya çıktığından beri, Binance hızlı bir oranda büyüdü. Geçtiğimiz günlerde, milyonlarca kullanıcı, borsayı kullanmak için kayıt yaptı. Rekor, Binance yeni üye kayıtlarında geçici olarak dondurma sonrasında geldi.

Binance aynı zamanda Binance borsasında işlem gören ve kullanılan bir kriptokoinin (BNB) ismidir. ICO altı ay önce bu yana BNB’nin değeri borsanın büyümesiyle birlikte yükseldi. BNB, piyasa değeri ile dünyanın en büyük 30 koini arasındadır.

Binance ı bu kadar çekici yapan ne? Neden bu kadar çok insan yeni alışverişte bulunmak için kaydoluyor? Bu yazıda, bu soruları inceleyeceğiz. Cevaplar şaşırtıcı derecede basittir. Binance’ın iş modelinin sadeliği bugüne kadarki başarısının anahtarı olmuştur ve gelecekteki başarısı için iyi bir örnektir.

Borsalar Nasıl Çalışır: Binance’ın Avantajını Anlama

Öncelikle, daha ileri gitmeden önce bir borsanın temel mekanizmasını anlamaya değer. Borsa yazılımı ile bazı teknik problemlerin çözülmesi, Binance’ın başlıca rekabet avantajları arasındadır.

Eşleştirme

Tipik bir değişim alış ve satış emirleri için bir pazar yapıcı olarak çalışır. Döviz alım satım işleminde kendinizin para birimini satın almadığını ve satmadığını not etmek önemlidir. Bunun yerine, döviz, varlıkınızı sormak istediğiniz fiyata satın almak isteyen başka bir kullanıcıyla eşleşir. Alım / sat emirlerinin eşleştirilmesi, bir değişimin anahtar işlevi. Bir döviz alış / satış emirleriyle eşleştiğinde ve bir ticareti tamamladığında, bir eşleşme bulma servisi için her iki tarafa bir işlem ücreti tahsil eder. Borsalarda para kazanılır.

İlginizi Çekebilir;  32 ETH veya Daha Fazla Tutan Ethereum Adresleri 125.540 a Ulaştı

Bu sipariş eşleştirme birçok şifreleme alışverişi değiş tokuşu için bir darboğaz oluşturur. Eşleşen yazılımınızdan daha fazla ticaret talebiniz varsa siparişler ertelenecektir. Bitcoin ve altkaynakların popülerliği ile kullanıcılar, en popüler borsalarda dakikada milyonlarca ticaret talebi gönderiyorlar. Gecikmiş işlemler, bir yatırım fırsatı kullanmaktan ve onu kaçırmak arasındaki fark olabilir.

Binance’ın başlıca yeniliği eşleşen motorudur, saniyede 1,4 milyon işlem yapabilir. Bu, ticaret platformunu piyasadaki en hızlı satış yerlerinden biri yapar. Bu nedenle, birçok kripto yatırımcı, işlem hızı nedeniyle Binance’a akın etti.

Likidite

Bir değişimin diğer kritik bileşeni likiditedir. Likidite, varlığın döviz etrafında hareket ettiği miktar ve sıklıktır. Bir maçı çabucak bulmak ve rekabetçi bir fiyata bir sipariş almak için, sipariş defterinde çok fazla etkinlik olması gerekir. Sessiz bir orderbook’la yapılacak bir alışveriş para kazanmak için iyi bir yer değildir. Bununla birlikte, Binance, dünyanın en işlek orderbook’una sahip ve işlemler için güvenli ve rekabetçi bir pazar haline getiriyor.

Binance, sadece Bitcoin ve diğer büyük koinler değil, birçok farklı varlıkta yüksek likiditeye sahiptir. Aslında, yazı yazarken TRON, son 24 saat içinde Binance’da en çok satılan varlıktır ve diğer alttrasanlar ilk onda yer almaktadır. Bu altın zıvananın avantajı Binance için faziletli bir döngüdür ve yeni paralar sıklıkla rakip exchange’lerde Binance ile listelemeyi tercih eder. Buna, Asya’dan gelen, Batı merkezli borsalarda bulunmayan birçok para da dahildir. Mevcut geniş varlık yelpazesi, Binance’ın hızla yükselmesinin bir başka temel nedeni.

Binance Exchange’i kullanma

Binance, fiat para birimlerini desteklemez, bu nedenle exchange’de dolar, yen, pound, euro vb. Dönüştüremezsiniz. (Binance adı aslında “Dijital Finans” ın bir bileşimi, yalnızca dijital varlıklarla ilgilendiklerini ileri sürdü.)

İlginizi Çekebilir;  XRP, Kaçak Enflasyon ve Para Baskısı Nedeniyle 440 Dolara Ulaşabilir - Analist

Binance’ı kullanmak isterseniz, zaten şifreleme var. Bunu yaptıktan sonra, Kayıt ve kurulum oldukça kolay ve Binance hesabınızı finanse ediyor.

Kullanıcı Deneyimi ve Arayüzü

Binance, bilinçli yatırım kararları vermeniz için gereken çizelgeleri, grafikleri ve diğer bilgileri feda etmeden sezgisel bir kullanıcı arabirimi oluşturarak harika bir iş çıkardı. İşlem kolaydır ve ticaret yapmak ve sipariş oluşturmak istediğiniz döviz çiftini seçmek için yalnızca birkaç tıklama gerekir. Kullanıcı arayüzü çevrimiçi ancak iOS ve Android için bir mobil uygulama olarak da mevcuttur.

Binance’ın hızla büyümesine katkıda bulunan bir başka faktör sekiz farklı dilde varlığıdır. Döviz, İngilizce, Çince, Japonca, Korece, Rusça, İspanyolca, Fransızca ve Almanca konuşan kullanıcıları destekliyor.

Düşük Ücretler

Binance’ın başarısının son anahtarı, verdiği rekabetçi ticaret ücretleri. Hesabınıza para yatırmak ücretsizdir; emirlere% 0.1’lik basit bir işlem ücreti tahsil edilir. İşlem ücreti, her işlem yaptığınızda% 0,1 kaybedeceğinizden dolayı, işlem yaptığınız sıklığı sınırlamak isteyeceğiniz anlamına gelir. Bununla birlikte, bir dakika içinde Binance’ın bu işlem ücretlerini azaltmayı mümkün kıldığını göreceğiz. Binance’ın işlemlerini ne kadar kolaylaştırdığını düşünürseniz, açıkça karlı bir iş modeli olur. 24 saatlik periyotta 6 milyar doları aşan ticaret hacmi ile Binance yalnızca günlük hacminin% 0,05’ini alsa bile, bu gelir günde 3 milyon dolar.

Binance, ayrıca, hesabınızdan çıkarılan varlıkları özel cüzdanlara çekme masraflarını karşılar. Para çekme ücreti madeni paralara göre değişir, ancak yüzdelik bazlı değil düz ücretlidir.

Binance Coin (BNB)

Borsanın açılışının yanı sıra, Binance ICO’yu başlattı. BNB, Ethereum üzerine kurulmuş bir ERC20 işaretidir. Toplam arzı 200 milyon BNB ile sınırlandırılmış ve bundan sonra artık madeni paralar oluşturulmayacaktır.

Binance exchange’de ücretlerinizi ödemek için BNB’yi kullanabilirsiniz. Binicilik, değiştirdiğiniz kriptokrasideki ücretlerinizi yine de ödemeyi seçebilirken, BNB’de ücret ödemek için teşvik olarak bir indirim sunuyor. Binance üyeliğinizin ilk yılında, ücretler BNB’de ödendiğinde% 50 indirim uygulanır. Her bir sonraki üyelik yılıyla birlikte, ücret indirimi azalır. Beşinci yılı Binance’ı kullanarak, artık BNB’de ödeme yapmak için bir ücret indirimi yok.

İlginizi Çekebilir;  Poloniex ten Stellar sahibi Müşterilerine Ödül

Ücret indirimi her yıl azaldığından, BNB belirtecinin de zamanla azalması bekleniyor. Bu amortismanla mücadele etmek için Binance ayrıca BNB simgelerini zamanla tahrip ederek toplam BNB arzını 200 milyondan 100 milyona düşürecektir. Para arzının bu şekilde indirilmesi azalan indirimin etkilerine karşı koymalıdır. Amaç zamanla BNB madeni paralar için istikrarlı bir fiyat olmak.

Ücret ödemesi BNB simgesinin birincil amacı olsa da, bunu Binance’ın Launchpad programına katılan bazı ICO’lara yatırım yapmak için de kullanabilirsiniz. ICO bittiğinde, bu yeni belirteçler otomatik olarak Binance listesinde yer alacak ve ICO ile alışveriş arasında kesintisiz bir pazar oluşturacak.

Binance kullanmak için öncelikle üyelik işlemlerini aşağıdaki görsele tıklayarak açılan sitede gerçekleştirmeniz gerekiyor;

Detaylar için: http://bitcoinyorum.net/bitcoin-alim-satim/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }