BC Group, Asya Bazlı Kripto Yatırımcılarına Sigortalı Saklama Hizmetini Açıkladı

Hong Kong ticaret ve varlık yönetimi şirketi Branding China Group (BC Group), 1 Nisan’da Cointelegraph ile paylaşılan bir basın açıklamasında, kripto para birimleri için sigortalı bir koruma hizmeti başlatıyor.

Cryptocurrency ticaret platformu Anxone ve dijital varlık komisyonculuğu OSL dahil olmak üzere çeşitli blok zinciri şirketlerinin portföyüne sahip olan BC Group, Asya’daki kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarına cevap vermek için hizmet vermeye karar verdiğini söyledi.

Şirket, yerel olarak mevcut kripto varlıkları için ilk sigortalı saklama çözümünü oluşturduğunu, ancak İngiltere merkezli sigorta şirketlerini kullanacağını söylüyor.

Firmanın baş teknoloji sorumlusu Hugh Madden, “BC Group’un gözaltı hizmeti, profesyonel traderların ve kurumların portföylerine dijital varlık eklemelerinin ana engellerinden birini ortadan kaldırıyor” dedi ve ekledi:

“Bu traderlar, yalnızca katı yasal düzenleme ve inanç kuralları ile uyumlu ve güvenlik standartlarını karşılayan borsalarda işlem yapabilir. Sigortalı saklama bu standartların karşılanmasında hayati bir unsurdur. ”


Madden, “BC Group, gelen tüm dijital varlık transferlerini doğrudan soğuk hava deposuna yönlendirir ve bunu endüstri standardı olarak savunur” dedi Madden, İsviçre’deki Xapo gibi gözaltı firmalarının uygulamalarını tekrarladı.

Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi, bu yıl fiziksel olarak teslim edilmiş Bitcoin vadeli işlemleriyle başlayarak, yatırımcılara kripto ile ilgili çeşitli araçlar sunacak olan ticaret platformu Bakkt gibi ürünlerin lansmanını görmeli.

Geçtiğimiz yıl, Cointelegraph, kripto para birimi sektöründeki işletmeler için sigorta seçeneklerinde artış eğiliminde olduğunu belirtti.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir