Altcoin

Güney afrikalı DoshEx Pundi X ile Ortaklık Açıkladı

Güney Afrika dijital varlık değişimi DoshEx ve global blockchain bazlı ödeme öncüsü Pundi X, kripto para birimini yüksek cadde perakendecileri ve yerel tüketicilere getirmek için stratejik bir ortaklık yaptıklarını açıkladı.

Güney Afrika’nın perakende pazarında bir ilk olarak, Pundi X blok zinciri bazlı satış noktası cihazları ve kripto para birimi işlemleri için XPASS kartları kullanımı başlayacak. Belirli sitelerde DoshEx ile ortak markalı bir dağıtım kullanılacak.

Blockchain güdümlü satış noktası teknolojisi, tüccarların ödeme altyapısını blok zincirinde sayısallaştırmalarını sağlarken, tüketiciler kripto para birimini hızlı, verimli ve kolay bir şekilde kullanabilecekler.

Kırılmaya karşı korumalı, kriptografi tabanlı bir teknoloji olan Blockchain, çeşitli taraflar arasındaki işlemlere güven duyuyor.

Pundi X ödeme ekosistemindeki Cryptocurrency işlemi, XPASS sahiplerinin XPASS kartındaki ve ilgili XWallet uygulamasındaki işlemlerinin bir banka hesabına gerek kalmadan kendi finansal geçmişlerine sahip olacağı için finansal katılımı teşvik eden sorunsuz bir yöntemdir.

İşlem, tüketicilerin aşina olduğu kredi kartı işlemlerini andırdığı için hızlı kabul görmesi öngörülmektedir. Kripto işlemlerini etkinleştirmek için, XPASS basitçe bir XPOS cihazında kullanılır.

Pundi X Labs’ın CEO’su ve kurucusu Zac Cheah, “XPOS, ana perakende satıcılar ve tüketiciler için kripto için kolay, uygun fiyatlı bir erişim noktasıdır.

“Birçok büyük işletme, güvenilir kayıt tutma işlemlerinin kripto avantajlarına zaten erişiyor. Şimdi, kripto yüklü bir XPASS kartı sıradan insanların kripto-geleceği kucaklamasını sağlıyor.

Bakire Para:

“DoshEx ile olan ortaklığımız, bu Bryanston merkezli yenilikçinin Güney Afrika kolu dahil olmak üzere önde gelen şirketler için dijital bir değişim ve blockchain tabanlı çözümlerin geliştiricisi olarak kanıtlanmış bir sicile sahip olması nedeniyle hızlı bir şekilde benimseyen erken pazara girmemizi sağlıyor. ”

DoshEX CEO’su Alex de Bruyn ekliyor: “Hedefimiz, Güney Afrika’nın ilk satış noktası kripto para birimi ağını hızla oluşturmaktır. Bu yüzden Pundi X ile ortaklık kurduk.”

İlginizi Çekebilir;  Ethereum (ETH) ve Altcoinler, Bitcoin Düzeltmesinden Yararlanabilir

“Bu küresel teknoloji oyuncusu, Arjantin, Brezilya, Kolombiya ve Nijerya gibi gelişmekte olan ekonomiler dahil birçok pazarda ödeme ekosistemleri kullandı. Uluslararası temsili Londra’dan Jakarta’ya ve Tokyo’ya uzanıyor. Bu nedenle Pundi X, kriptoyu çözme ve genel kabul görmüş bir ödeme seçeneğine dönüştürme vizyonumuz doğrultusunda hızla büyüyen bir ağı destekleyecek kaynaklara sahiptir.

“XPOS’un hızlı bir şekilde kripto ATM’niz ve yerel kahve dükkanınızdaki ya da cadde mağazanızdaki işlem sağlayan kişi olacağına inanıyoruz.”

Saklamak kolaydır. Katılan tüccarlar, tezgahta XPOS teknolojisini yükler ve bir kereye mahsus ücret karşılığında aktif olan XPASS kartlarını sağlar. Kripto para birimi satıcı tarafından önceden yüklenir. Kullanıcılar daha sonra XPASS’de işlem yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }