Binance Yeni 15 Para Birimini Ödeme Sistemine Ekledi

Binance, yerel pazarlara ait 15 fiat para birimi için ödeme desteği ekledi.

Malta merkezli kripto para borsası Cuma günü yaptığı açıklamada, kullanıcıların İsrail fiat ödeme işlemcisi Simplex ile entegrasyonu sayesinde artık daha uzun bir desteklenen fiat para birimleri listesiyle kripto para birimleri satın alabileceğini duyurdu.

Yeni entegrasyon, İsviçre frangı, Kore Wonu ve Avustralya Doları, Polonya Zlotisi ve Güney Afrika Randı gibi para birimleri için ağ geçitleri sunuyor. Binance’ın sterlin ve Rus rublesi gibi fiat-kripto ticaret tesisi aracılığıyla zaten kullanıma sunulan para birimleri de Simplex aracılığıyla destekleniyor.

Geliştiriciler, entegrasyonun Perşembe öğleden sonra tamamen işlevsel olduğunu doğruladılar.

Desteklenen fiat para birimleri Binance’ın temel kripto para birimleriyle eşleştirilecek. Bunlar şu anda bitcoin, eter, XRP’nin yanı sıra ABD doları ve Nijeryalı naira dahil olmak üzere seçilen bazı fiat para birimlerini içeriyor.

Fiat hacimlerinin Binance’ın alım satım faaliyetlerinin sadece küçük bir kısmını oluşturduğu görünüyor. 30 günlük ortalama satış hacmi yaklaşık 3.55 milyar $ ile, sadece 3.5 milyon $ fiat’taydı.

Aşağıdaki grafikte vurgulandığı gibi, bu birimin büyük çoğunluğu para birimi için bir ağ geçidi açıldığından beri ABD doları cinsindendir.

Binance Yeni 15 Para Birimini Ödeme Sistemine Ekledi Bitcoin
] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir