DeFi Token’ı Serum (SRM) 12 Saatte Yüzde 1500 Fırladı!

 

Geçtiğimiz gün başlatılan merkeziyetsiz finans (DeFi) token’ı Serum (SRM), yalnızca 12 saatte yüzde 1500 artış gösterdi

Haberler

Büyük bir fırlama yaşayan son DeFi token’ı, merkeziyetsiz türev borsası Serum oldu. Serum, başlangıcın ve borsalarda listelenmesinin ardından dört haneli bir artış yaşadı.

Serum, 11 Ağustos’ta başlatılan yeni bir saklama hizmeti sunmayan merkeziyetsiz borsadır (DEX) ve kendi token’ı SRM, yalnızca bir günde yüzde 1.500 değer artışı yaşadı. Serum Projesi, merkezi türev alım satım platformu FTX ve düşük ücretli, yüksek hızlı ve birlikte işler akıllı sözleşme blockchain’i Solana’nın bir iş birliğidir. 

Henüz geçtiğimiz gün başlatılan token, 0,11 dolardan 1,80 dolara fırladı.

DeFi Token'ı Serum (SRM) 12 Saatte Yüzde 1500 Fırladı! Bitcoin

Binance’in token’ı dört pariteyle listelemesi de token fiyatını destekledi. SRM’nin işlem hacmi, Coingecko verilerine göre ilk 12 saatte 350 milyon doları aştı. En son DeFi gözdesinin tamamen seyreltilmiş piyasa değeri ise mevcut durumda 300 milyon dolar.

SRM, Binance’e ek olarak Uniswap, BitMAX, HBTC, Balance, TomoDEX, 1Inch ve FTX dahil birçok borsa ve DeFi protokolünde de listelenmeye başladı.

Türev DEX’i

Yeni başlatılan Serum DEX, platformda indirimleri mümkün kılmak için her hafta yakılacak SRM yönetim token’ını kullanacak. Maksimum 10 milyar arzı olan SRM, resmi internet sitesine göre dağıtılmaya başladı. Dolaşımda olan mevcut arz ise Etherscan verilerine göre 160 milyon.

DEX, aynı zamanda fiziksel teslimli zincirler arası sözleşmeleri mümkün kılan SerumBTC ve SerumUSD stablecoin’i de içerecek. Borsa, staking özelliğine de sahip. Bir staking düğümü işletmek için gereken miktar ise şu anda bir milyon SRM.

SRM fiyatındaki ani yükseliş, yatırımcıların DeFi ile ilişkili tüm şeylere hala yoğun ilgi duyduğunu yansıtıyor.

 

 
#Blockchain #Dex #DeFi
 
 
 

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir