Bitcoin

Bitcoin, Bir Gazetenin Tam Sayfa Reklamında Kendine Yer Buldu

Bitcoin, bir gazetenin tam sayfa reklamında yer aldı: “Bitcoin sizi asla yarı yolda bırakmaz”

Haberler

Bitcoin ile ilgili bu kez belirli bir şirket veya hizmeti tanıtmayan bir başka reklam, basılı yayında kendine yer buldu.

Hong Kong merkezli gazete Apple Daily, bir tam sayfayı Bitcoin (BTC) reklamına ayırdı.

Reklamda yalnızca ülkedeki bir kripto şirketi olan Genesis Block’a atıfta bulunuluyor.

Reklamda Satoshi Nakamoto’nun adının üzerinde İngilizce “Bitcoin sizi asla yarı yolda bırakmaz.” yazıyor. Reklam, Kanton Çincesi olarak şöyle devam ediyor:

“Bankalar, bugün siz beni değil ben sizi yarı yolda bırakıyorum. Bitcoin dijital paradır. Herhangi bir devlet veya şirket tarafından oluşturulmadı veya kontrol edilmedi. Kimse ağ üzerinde işlem yapmanızı engelleyemez veya ağı kapatamaz. Bitcoin, milliyeti, cinsiyeti veya inancı ne olursa olsun herkes tarafından kullanılabilir. Bitcoin, 2009 mali krizi sırasından Genesis Block ile başladı. Şimdi, zamanı yaklaşıyor.”

Newspaper

Kaynak: Reddit

Gazete CEO’su gözaltında

Apple Daily, Hong Kong’daki en büyük yazılı basın kaynaklarından biri ve CEO’sunun iki hafta önce gözaltına alınmasıyla dikkatleri daha da üzerine çekti.

Milyader Apple Daily CEO’su Jimmy Lai, 10 Ağustos’ta Hong Kong’un Ulusal Güvenlik Yasası’nı ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

CEO’nun gözaltına alınması, çoğu kişi tarafından demokrasi yanlısı kişilere karşı yürütülen baskılama çabalarının bir parçası olarak görüldü.

Hong Konglular, buna karşılık olarak Lai ve özgür basına olan desteğini Apple Daily ve gazeteden sorumlu çatı şirket Next Digital’ın hisselerini satın alarak gösterdi. Şirket hisseleri, bunun sonucunda yüzde 1.100’den fazla artış gösterdi.

Lai, gözaltında 40 saat tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir;  Eos Coin Analiz, Eos Coin Fiyat, Eos Coin Yorum 2020, Eos Coin Ne Kadar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }