Bitfinex CTO: Tether (USDT) FinCEN’e Kayıtlı ve Düzenleniyor

 

Bitfinex CTO’su ve Tether CTO’su Paolo Ardoino, Tether’in (USDT) gerçekten düzenlemeye tabi olduğunu açıkladı Mr. Ardoino, Twitter üzerinden, Tether’in FinCEN’e de kayıtlı olduğunu duyurdu, Tether rakiplerinin kullanıcıların beğenisini kazanmak için ‘düzenleme’ kartını kullanmalarının ardından geldi Tether kısa süre önce 16 Milyar Dolara ulaştı piyasa değeri

Popüler stablecoin Tether’in (USDT) düzenlenmediğine dair uzun süredir devam eden bir inanç var. Bununla birlikte, Bitfinex CTO’su ve Tether CTO’su Paolo Ardoino, Twitter üzerinden, Tether’in (USDT) FinCEN’e (ABD Mali Suçları Koruma Ağı) kayıtlı olduğunu ve büyük ölçüde düzenlemeye tabi olduğunu açıkladı.

Mr. Ardoino ayrıca, Tether rakiplerinin, Tether’in kullanıcıların gözüne girmek için düzenlenmediğini anlatan anlatıyı kullandığına dikkat çekti. Aşağıda, Bay Ardoino’nun Tether’in gerçekten düzenlenmiş olduğunu açıklayan Tweet’i var.

Sektördeki birkaç kişi bana @tether_to bazı rakiplerinin etrafta dolaşıp ” daha iyi çünkü düzenlenmişler. İnsanların işlerini kurtarmak için son çare olarak kaç tane yalan yayma eğilimi göstermeleri üzücü. (Btw Tether, FinCEN’e kayıtlıdır ve denetlenir)

– Paolo Ardoino (@paoloardoino) 24 Ekim 2020

Tether (USDT) İle İlgili Şüpheler Neden Devam Ediyor

Tether’in (USDT) düzenlenmediğine dair inanç, stabilcoin’i çevreleyen yıllar süren olaylardan sonra geliyor.

Başlangıç ​​olarak, Tether’in bakiyelerinin desteklemediğine dair yıllarca spekülasyon var. bire bir oranında gerçek fiat. İkincisi ve 2018’de, Binance’in dolandırıcılık ilan edilmesi sonucunda USDT’yi listeden çıkardığına dair yalan haberler vardı. Üçüncüsü ve 2018’de de Tether’in Bitcoin’i manipüle etmek için kullanıldığını açıklayan bir rapor vardı. Dördüncüsü, Bitfinex şu anda New York Başsavcılığı tarafından soruşturma altında.

Tether’i çevreleyen yıllar süren söylentiler ve spekülasyonlar, birçok kripto tüccarın USDT’den kaçınmasına neden oldu. Bu yılın başlarında Weiss Crypto Ratings ekibi, kripto yatırımcılarına Tether’den tamamen kaçınmalarını tavsiye etti. Weiss’teki ekip, Tether’e alternatif olarak USDC ve DAI kullanılmasını önermişti.

Tether’in Piyasa Değeri 16 Milyar Dolara Ulaştı

Büyüme açısından, Tether (USDT) fırçalanmış gibi görünüyor piyasa değerinin sürekli büyümesiyle görüldüğü gibi FUD dışında. Yazım sırasında, Tether’in ana şirketi şu anda 16.4 Milyar $ varlığa sahip. Tether’in CoinGecko’daki piyasa değeri şu anda 16.291 Milyar $ ‘dır. Bu değer, Tether’in 2020’nin başında görülen 4 Milyar Dolarlık piyasa değerinin dört katıdır.

Sonuç

Özetle, Bitfinex ve Tether CTO’su Paolo Ardoino spekülasyonu boşa çıkardı Tether düzenlenmemiş. Bay Ardoino, Tether’in FinCEN tarafından tescil edildiğini ve tamamen denetlendiğini açıkça belirtti.

Ek olarak, Tether’in piyasa değeri, USDT’nin Ethereum’u 2 numaralı noktadan düşürmeye karar vermesiyle 16,4 Milyar Dolarlık yeni bir kilometre taşına ulaştı.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir