Bitcoin

CME Bitcoin (BTC) Vadeli İşlem Piyasası Şimdi En Büyük İkinci Piyasa

 

CME BTC Vadeli İşlemleri artık ikinci sırada yer alırken, Bitcoin için kurumsal talep artıyor CME Bitcoin vadeli işlemlerinin açık ilgisi, of Binance, Bitmex ve hatta Bybit Bu, Bitcoin’e yönelik sürekli kurumsal ilginin bir işaretidir Vadeli işlem platformlarının dışında, 785.999 BTC şu anda halka açık şirketler tarafından tutulmaktadır < Bitcoin (BTC) talebi, normal perakende tüccarların dışına yayılmaya devam etti. Arcane Research’ün verilerine göre, CME Bitcoin vadeli işlemler piyasası şu anda yaklaşık 800 Milyon Dolarlık açık faizle ikinci en büyük piyasa. Bu, CME BTC vadeli işlem piyasasının Binance, Bitmex, Huobi ve Bybit gibi popüler borsalardan daha fazla Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleriyle işlem yaptığı anlamına gelir. Yalnızca OKEx, CME Group’tan daha yüksek bir Bitcoin açık ilgisine sahiptir.

Aşağıda, Arcane Research ekibinin gözlemi ve her bir büyük kripto borsasına olan açık ilgiyi gösteren eşlik eden bir grafik bulunmaktadır.

Bitcoin maruziyeti için kurumsal talep artıyor!

CME, yaklaşık 800 milyon dolarlık açık faiz oranıyla şu anda bitcoin için ikinci en büyük vadeli işlem piyasası.

Veriler: @skewdotcom

Haftalık piyasa güncellememizde daha fazlasını okuyun: https://t.co/HnsMugFPJX pic.twitter.com/7Vs9ZlzzFX

— Arcane Araştırma (@ArcaneResearch) 23 Ekim 2020

Kurumsal Bitcoin FOMO Burada

CME Bitcoin vadeli işlemleri artık ikinci sırada yer alırken, kurumsal yatırımcılar da satın alıyor ve Bitcoin tutuyor. Bu tür Bitcoin alımları, Weiss Ratings’in “En iyi kurumsal FOMO” olarak tanımladığı bir hareketle doğrudan ilgili şirketlerin hazinesine ekleniyor.

En iyi haliyle Kurumsal FOMO. Şirketlerin Hazinelerine #BTC eklediklerini açıklayan şirketlerin fiyatlarını artırma eğiliminde olduğu “# Bitcoineffect” i halihazırda görüyoruz. Bırakın: Bitcoin satın almak, bir şirketin hisse senedi için olumlu bir katalizör olarak görülüyor. Uzun bir yol kat ettik.

İlginizi Çekebilir;  Ethereum’un Piyasa Değeri Spotify, GM, Baidu, Ferrari ve BMW'den Daha Büyük

Weiss ekibi, Gemini CEO’su Tyler Winklevoss’un daha fazla şirketin ve hatta ülkenin Bitcoin satın alıp dijital varlığı ekleyeceğini öngören bir tweet’ine yorum yapıyordu. hazinelerine. Aşağıda Weiss Ratings ve Bay Winklevoss’un tweetleri bulunmaktadır.

Kurumsal FOMO en iyi haliyle. Şirketlerin Hazinelerine #BTC eklediklerini açıkladıkları “#Bitcoin etkisini” şimdiden görüyoruz. Bırakın: Bitcoin satın almak, bir şirketin hisse senedi için olumlu bir katalizör olarak görülüyor. Uzun bir yol kat ettik. https://t.co/yRLX2mlzGE

— Weiss Crypto Ratings (@WeissCrypto) 22 Ekim 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }