Altcoin

Ethereum (ETH) ve Altcoinler, Bitcoin Düzeltmesinden Yararlanabilir

<

 

Bitcoin, 2020 zirvesini 13.858 $ olarak belirledikten sonra 13.000 $ ‘a kadar sert bir düzeltme yaptı Bitcoin’in sert düşüşü, yükselişinin sona erdiğini gösterebilir en azından 2020’de Eğer tarih geçecekse, Bitcoin düzeltme, Ethereum ve altcoinlerin 2017/2018 boğa piyasası sezonunda görüldüğü gibi gelişmesi için biraz alan sağlayabilir.

 

Ethereum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ethereum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ethereum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ethereum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ethereum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ethereum Yorum 2021

Ethereum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ethereum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

Bitcoin (BTC ) bugün erken saatlerde 2020’nin en yüksek seviyesi olan 13.858 $ – Binance oranına ulaşarak neden Kripto Kralı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ancak, Bitcoin’in hedeflenen hedef olan 14.000 $ ‘a yaklaşması kısa ömürlü oldu çünkü o zamandan beri 12.885 $’ a kadar zorlandı ve şu anda 13.000 $ destek alanını korumak için mücadele ediyor.

Bitcoin Gaz Tükendi, En Az 2020 için

Bitcoin’in bir boğa koşusunun ortasında olduğuna şüphe yok, ancak yıl içindeki ivmesi 13.858 $ ‘a çıkmasıyla aniden sona ermiş olabilir. Durum böyle olursa, Bitcoin önümüzdeki birkaç ay boyunca bir konsolidasyon aşamasından geçecek ve muhtemelen 2021’in ilk çeyreğinde yükseliş yollarına dönecek.

İlginizi Çekebilir;  Alım Satıma Uygun Bitcoin (BTC), 2017 Ortasında Olduğu Kadar Düşük

Ethereum ve Altcoins, Bitcoin’den Yararlanacak Correcting Hard

Bitcoin’in hakimiyeti, Eylül başında% 57’ye kadar düşmesinin ardından şu anda% 63’te. İkinci dönem ve daha düşük Bitcoin hakimiyeti, BTC’nin 10.000 $ ‘a düştüğü ve bir hafta boyunca bu seviyede konsolide olduğu zamandı. Eylül ayı başlarında, Ethereum’un 2020’de 490 $ ‘lık bir zirve yaptığı dönemle aynı zamandı.

Ek olarak, Bitcoin’in Eylül ayından bugüne yükselmesi, Ethereum ve altcoinler üzerinde zararlı bir etki yarattı. BTC, PayPal’ın kripto pazarına girmesi ve Square ve Microstrategy gibi halka açık şirketlerin mega Bitcoin alımlarını duyurması gibi birden fazla haber gelişmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Şu anki% 63’lük hakimiyet seviyesi dikkat çekiyor. Bitcoin, önümüzdeki birkaç ay boyunca konsolide olurken BTC için kısa vadeli bir direnç alanı olabilir. Bu gerçek, Tradingview.com’un izniyle Bitcoin hakimiyet tablosunun aşağıdaki ekran görüntüsünde görülebilir.

Ethereum (ETH) ve Altcoinler Bitcoin Düzeltmesinden Yararlanabilir 17

Küçük Şans Tarihi Ethereum ve Alts için Kendini Tekrar Etmeyecek

Bitcoin düzeltmesinden sonra gelişen Ethereum teorisi de popüler kripto kişiliği tarafından öne sürülmüştür, Fikrini aşağıdaki tweet ile paylaşan Ran Neuner.

İlk BTC çalışır ve Alts’ın kanını emer. Ardından ETH, ardından Alt zamanı gelir. Fişlerinizi yerleştirmeye başlayın!

– Ran Neuner (@cryptomanran) 28 Ekim 2020

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }