AltcoinBitcoin

32 ETH veya Daha Fazla Tutan Ethereum Adresleri 125.540 a Ulaştı

32 veya daha fazla ETH’ye sahip olan Ethereum adreslerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 125.540’a ulaştı Ethereum’un mevcut değeri ETH2.0 üzerinde stake etme beklentisiyle ETH biriktirme fırsatı 32 ETH biriktiremeyenler için Ethereum stake havuzları beklenmektedir

32 ETH veya daha fazlasını tutan Ethereum adreslerinin sayısı şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 125.540’ı vurdu. Bu, Glassnode’daki ekibin verilerine göre, Ethereum yatırımcılarının ETH2.0’da pay alma beklentisiyle ETH biriktirmeye devam ettiğini de gösteriyor.

Glassnode’daki ekip, ETH sahiplerine ilişkin analizlerini aşağıdaki yollarla paylaştı. 32 veya daha fazla ETH’ye sahip Ethereum sahiplerinin büyümesini vurgulayan tweet ve beraberindeki grafik.

? #Ethereum $ ETH Adres Sayısı 32’den fazla coin tutan bir ATH’ye ulaştı / 125.540

125.522’lik önceki ATH 30 Ekim 2020’de gözlemlendi

Metriği görüntüleyin: https: //t.co/rkRWanL3OS pic.twitter.com/28VF1YsbdL

< – cam düğüm uyarıları (@glassnodealerts) 1 Kasım 2020

Ethereum’un Mevcut Fiyat Seviyesi Konsolidasyon İpuçları

Daha önceki bir analizde, işaret edilmişti Ethereum’un 400 doların üzerindeki yolculuğunun, Bitcoin’in piyasada ETH’nin gelişmesine izin verecek bir seviyede zirveye çıkmasını beklemesi gerekebilir. Yazı yazarken, yatırımcılar ve tüccarlar Kripto Kralı’nın 14 bin dolarlık direnç seviyesini almasını beklediklerinden BTC’ye gözlerini ve sermayelerini koydular. Tüccarların pompanın yönünü takip ettikleri biliniyor ve şu anda Bitcoin partinin hayatı.

Ethereum’a daha az odaklanıldığında, değeri 390 dolarlık fiyat alanı etrafında aşağı yukarı durgunlaştı. Bitcoin yerel bir zirve yaptıktan sonra ETH’nin gelişmesi beklentisiyle kısa vadeli konsolidasyon.

32 ETH’ye Erişemeyenler İçin ETH Staking Havuzları

Yakın tarihli bir ETH2.0 güncellemesinde, ConsenSys geliştirici Ben Edington, Ethereum’u ETH2.0’da stake etmek için depozito sözleşmesinin yakında çıkacağını açıkladı. Ek olarak, Ethereum’un işaret zinciri oluşumu önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde gerçekleşecek.

İlginizi Çekebilir;  Ethereum’un Google Arama İlgisi 2017/2018 Düzeylerini Aştı

Bu, ETH2.0’ı yöneten beklenen Proof of Stake mekanizmasında pay sahibi olmak için gereken 32 ETH’nin birikimini çok fazla açıklıyor. Stake etmek için gerekli olan bu minimum 32 ETH miktarı, Ethereum’un 390 $ olan mevcut değeri kullanılarak yaklaşık 12.500 $ ‘a karşılık geliyor. Bu, normal perakende yatırımcı için özellikle büyük bir miktar.

Ancak, Ethereum yatırımcılarının 32 ETH biriktiremeyeceklerinden endişelenmelerine gerek yok. ConsenSys’deki ekibe göre, Ethereum ödüllerinden paylarını almak için mevcut ETH’lerini yatırabilecekleri stake havuzları olacak. Havuzlar yatırımcılar adına pay alacak ve daha sonra kazanılan ETH’yi dağıtacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }