Uzman Yorumları

Erkan Öz Bitcoin Yorum – Erkan Öz Twitter Fenomeni, Erkan Öz Youtube Analizleri Anlık 2020


Erkan Öz Twitter üzerinde analizlerine devam ederken takipçilerinin sayısı hızla artıyor.Bitcoin ve dolar yorumları ile bilinen Erkan Öz Twitter yorumlarında gördüğü ilgi sonrası yeni kurduğu Youtube kanalında da Bitcoin yorum çalışmalarına devam ediyor. Analistin Youtube üzerinden yaptığı Bitcoin Yorumlarının yanı sıra Dolar, Altın, Gümüş ve Altcoin analizleride büyük ilgi görüyor.

Erkan Öz Twitter Yorumları

Erkan Öz ün uzun yıllar twitter da yaptığı yorumlar özellikle Bitcoin takipçileri tarafından beğeni ile takip edildi. Alım ve satım seviyeleri ile ilgili yaptığı öngörülerde başarı sağlaması ve küresel piyasalara ilişkin analizleri yatırımcılar tarafından taktirle karşılanan Erkan Öz, takipçi sayısını buna bağlı olarak hızla arttırdı. Erkan Öz Youtube kanalı açtıktan sonra yaptığı yorumları bu kanala taşıdı ve oradaki takipçi sayısıda hızlı bir şekilde arttı.

Erkan Öz Youtube Kanalı

2020 yeni ekonomi kitabının yazarıErkan Öz tarafından yapılan Bitcoin ve Altcoin yorum çalışmalarını takip etmek isteyen yatırımcılar için bu sayfayı oluşturduk. Kanalında yayınladığı videoları toplu şekilde burada bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;  Selcoin Bitcoin Yorum Analiz videosu yayınlandı

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sıkça Sorulan Sorular

2020 yeni ekonomi kitabının yazarı olan Erkan Öz Bitcoin ve küresel piyasa analizleri ile tanınır.