Bitcoin

Bitcoin Analisti: BTC’nin Parabolik Rallisi 13,8 Bin Dolara Geri Çekilme İpuçları veriyor

Bitcoin,

  • 17.115 Amerika Birleşik Devletleri doları mukavemet seviyesini geçti.
  • BTC hala yükseliş ivmesi bulguları gösteriyor.
  • Eylül ayından bu yana parabolik yapısı 13.800 $ ‘a gerilemeye işaret ediyor.
  • Ancak, bir geri çekilme garanti edilmez ve Bitcoin yükselmeye devam edebilir.

 

Bitcoin Analisti, MagicPoopCannon, 17.115 dolarlık mukavemet seviyesini geçtiğine işaret ettiği BTC’nin son halini paylaştı. Dahası, Bitcoin çok kısa zamanda geri çekilmeyle sonuçlanacak parabolik bir ralli sergilemesine karşın yavaşlama bulguları gösteriyor.

 

Bitcoin düzenlemesi böyle bir rallinin natürel neticesi olacaktır, ancak Magic bunun garanti olmadığı mevzusunda uyarıyor .

 

… BTC, pivot yüksek mukavemet seviyesini 17115’te sarı trend çizgisi sanki hiç yokmuş gibi alt üst etti. BTC şu anda rastgele bir yavaşlama bulgusu göstermese de, bu rallinin parabolik doğası bir geri çekilme beklememe neden oluyor.

 

Bununla beraber, teknik olarak geri çekilme garanti edilmiyor. Reelinde, BTC’nin tüm zamanların azami seviyelerini çıkardığı evvelki misallere bakarsanız, BTC’nin çok fazla geri çekilmeden meteorik bir yükselişe devam ettiği birkaç misal var.

 

Neden Bitcoin de Geri Çekilme Olabilir?

 

Magic, Bitcoin düzeltmenin olanaklarını incelerken, BTC’nin alttaki grafikte yeşil ve kırmızı Gauss Kanalı’ndan çok uzağa dağıldığını açıkladı. Magic’e göre, Bitcoin bu kanaldan çok uzaklaştığında, yakın gelecekte ona geri dönme veya yanaşma olasılığı var.

Bitcoin Analisti: BTC'nin Parabolik Rallisi 13,8 Bin Dolara Geri Çekilme İpuçları 16Kaynak, TradingView.com

Ayrıca Bitcoin’in NVT oranının da yüksek olduğuna işaret etti. Mevcut parabolik çalışma ile beraber bu asıl, Bitcoin için bir bükülme noktasına işaret etmelidir.

İlginizi Çekebilir;  Bitcoin Neden Düştü? BTC Yine Mt. Gox Endişesi İle Düştü

 

Dolayısıyla, maliyetteki parabolik bir hareketle birleşen fazla bir NVT okumasının 2017’den bu yana% 100 doğrulukla tersine dönüşle sonuçlandığını görebiliriz. , muhtemelen daha da geriye.

 

Mevcut maliyet hareketine baktığımızda, netlikle parabolik olduğunu görebiliriz ve ayrıca NVT ile alakalı fazla bir okuma var. Dolayısıyla, bu incelemeye katlanarak, çok yakında bir gerileme göreceğimize inanmak için nedenler var.

 

13.800 $, Bitcoin’in En Güçlü Alanıdır

 

Neticede, Magic, bir düzenleme oldu, Bitcoin büyük ihtimalle yardım olarak 13.800 dolarlık alanı test ederdi.

 

[Bir düzeltme] olursa, bence bizi Gauss Kanalı’na veya ona yakın bir yere götürebilir. Reelinde, 13800’deki bu yeşil trend çizgisi, yardım için hiçbir zaman test edilmediği ve Gauss Kanalı’na yakın olduğu için muhtemel bir amaç gibi görünüyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }