Altcoin

Ethereum iPhone Gibi, Tron (TRX) Android Gibi – Justin Sun

Süratli bakış:

Justin Sun, Ethereum’u iPhone’a ve Tron’u Android işletim sistemine benzetti Justin’e göre, herkesin parası yetmiyor bir iPhone Android böylece daha düşük maliyeti sebebiyle uslu telefonlar için müracaat etilecek platform olarak ortaya çıktı Eş biçimde, Tron, blockchain geliştiricileri için gidilecek platform olacak ve kullanıcıları daha ucuz harekâtları ve ölçeklenebilirliği sebebiyle

Tron’un TRX Kurucusu ve CEO’su Justin Sun, Ethereum’u iPhone ve Tron’u Android işletim sistemi ile karşılaştırdı. Bay Sun’a göre herkes bir iPhone istiyor ama çok pahalı. Burası, Android’in boşluğu doldurduğu ve sonunda daha ucuz olduğu için uslu telefon pazar hissesinin çoğunu ele geçirdiği yerdir. Tıpkı Android gibi, blockchain geliştiricileri ve kullanıcıları, Ethereum’a mukayeseyle daha ucuz harekâtları ve ölçeklenebilirliği sebebiyle sonunda Tron’a taşınacak.

Mr. Sun’ın bütün açıklaması şöyleydi.

#Ethereum iPhone gibidir, #TRON Android gibidir. Günün sonunda herkesin bir uslu telefonu olacak, ancak herkesin iPhone almaya eforu yetmez. En ehemmiyetlisi daha ucuz ve ölçeklenebilirliktir. TRON, zamanla tıpkı Android gibi Ethereum’dan daha fazla pazar hissesine sahip olacak.

Son Tron Dönüm Noktaları

Tron ağı, blockchain şu anda toplamda barındırdığı için etkileyici bir sihrime seviyesini sürdürmeye devam etti. 15.167.894 milyon adres. Justin Sun bu galibiyeti alttaki tweet ile vurguladı ve tıpkı ağın 15 milyonu aşması gibi.

@TRONSCAN_ORG’a göre #TRON’daki toplam hesap rakamı 15 milyonu aştı ve 15.034.872’ye erişti.

TRON ekosistemi sürekli bir biçimde gelişiyor, daha fazla geliştiricinin ve kullanıcının topluluğumuza katılmasını bekliyoruz. #TRX $ TRX pic.twitter.com/kPwegH2vJw

— Justin Sun

İlginizi Çekebilir;  Tarihte Bir İlk Yaşanıyor. Futbol Tokeni JUV Trade Ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }