Altcoin

DeFi’de Kilitlenen Toplam Değer 2020’de% 2.000 Arttı

Süratli çekim:

DeFi’de kilitlenen toplam bedel 2020’de% 2.000 arkasıydı Ocak ayının toplam kıymeti, mevcut seviye 14,74 Milyar $ Kilitlenen toplam bedel yakında 15 Milyar $ ‘ı aşacak DeFi tokenleri de Kasım ayında bir atlama yaşadı Bu, DeFi için yeni bir pazar sihrime safhasının başlangıcı olun

2020, DeFi alanında muazzam bir sihrime seneyi oldu. CryptoRank Platform ve DeFi pulse’dan gelen bilgilere göre, DeFi’de kilitlenen toplam bedel 2020’nin başından bu yana donakaltıcı bir biçimde% 2.000 oranında arkasıydı. Senenin başında, 0,67 Milyar dolarlık dijital varlıklar DeFi’de kilitlendi. Bu bedel şu anda 14,74 Milyar Dolardır.

Altta, son on bir ayda DeFi’de kilitlenen dijital varlıkların kıymetindeki mucizevi gelişmeyi gösteren bir grafik var.

DeFi'de Kilitlenen Toplam Değer 2020'de% 2.000 Arttı 17

Kilitli Toplam Bedel Kasım’da% 32 Arkasıydı

Kasım ayı, DeFi’de de bir sihrime oldu. Ethereum ağında uslu kontratlar, protokoller ve DApp’ler üzerinden kilitlenen toplam bedel,% 32 çoğalışla 11,18 Milyar Dolardan mevcut 14,54 Milyar Dolara yükseldi.

Bu sebeple, toplam kıymeti varsayım etmek tehlikesizdir. DeFi’de kilitli olmak, 15 Milyar $ ‘ı aşmaya ve zaman geçtikçe daha da gelişmeye devam edecek. Dahası, DeFi’nin gelişmesi, ETH2.0’ı çevreleyen ilerleme ve coşkuyla desteklenecek.

DeFi Tokenları Kasım’da Bir Diriliş Yaşadı

Kasım ayında da yine canlanma görüldü. DeFi göstergeçlerinin kıymeti. CryptoRank Platform’daki takıma göre, Yearn Finance YFI, Aave AAVE ve Sushi SUSHI gibi popüler DeFi tokenleri geçen ay çift haneli hasılatlar elde etti. Altta, CryptoRank Platformu tarafından Kasım ayında çift haneli olarak geri dönen göstergeçlerin bir listesi bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Tether’in (USDT) Piyasa Değeri 9 Günde 1 Milyar Dolar Artarak 19 Milyar Dolara Ulaştı

Ramp DeFi RAMP -% 250 Sushi SUSHI -% 221 Senelik Finans YFI -% 165 Polkstarter POLS -% 164 Aave AAVE -% 163 Unilend UFT -% 150 BZX Protokolü BZRX -% 148

DeFi Gelişmeye Devam Edecek

Daha evvel de belirtildiği gibi, DeFi Daha fazla kripto yatırımcısı sanayiyi ve yarar çiftçiliği usullerini tanıdıkça büyük ihtimalle zamanla gelişmeye devam ediyor. Müessesesel yatırımcılar ve profesyonel kullanıcılar, kilitlenen toplam kıymetteki süratli gelişmenin de gösterdiği gibi DeFi’ye akın etmeye başladı.

Eylül ayı sonlarında Kripto Analisti ve Meraklısı Andrew Kang, DeFi etrafını alttaki standart piyasa döngüsü çizelgesinde gösterildiği gibi ilk satış ve ayı tuzağı arasında. DeFi piyasasının ayı tuzağı safhasının üstesinden gelme olasılığı yüksek.

DeFi'de Kilitli Toplam Değer 2020'de% 2.000 Arttı 18

Eylül ayında Bay Kang, toplam bedelin kilitlendiğini ve DeFi’deki yeniliğin, sektörü ileriye taşıyacak iki efor olduğunu açıkladı.

DeFi faaliyet gelişmesi açısından, TVL parabolik bir biçimde ilerlemeye devam ediyor. Maliyetlerdeki soğukkanlılık karşısında dahi daha fazla varlığın hareket ettiğini gösteren ufak bir düşüşün ardından.

Hem kamu hem de özel DeFi projeleri için yenilik ve büyüme sürati mucizevi bir süratle, hatta daha öncekisinden dahi daha süratli ilerlemeye devam ediyor. İki ay evvel. İlk oyuncular, yeni geliştiricilerin inşa edebileceği veya esin alabileceği yapı taşlarını oluşturdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }