Altcoin

Grayscale Ethereum Trust (ETHE) Hisse Fiyatı 2020’nin 4. Çeyreğinde% 274 Arttı

Hızlı bakış:

Grayscale Ethereum Trust (ETHE)% 274 kazanarak verimli bir 4. Çeyrek geçirdi 1 Ekim, ETHE ticaretini 39 $ olarak buldu Takip eden günlerde olası bir düzeltme ile hisse fiyatı şu anda 146 $ ‘dadır Grayscale, Ethereum’u yaklaşık 1,73 milyar $ yönetim altında biriktirmeye devam ediyor

Grayscale’in Ethereum Trust (ETHE) fiyatı, 1 Ekim’den bu yana neredeyse üç katına çıkarak 2020’nin verimli bir dördüncü çeyreğine sahip oldu. İkinci tarihte, Grayscale Ethereum Trust’ın (ETHE) hisse fiyatı yaklaşık 39 dolardı. Yazım sırasında, aynı ETHE üç aydan kısa bir süre içinde% 274’lük bir artış anlamına gelen 146 $ değerindedir.

Aşağıdaki tablo, Tradingview izniyle, Grayscale Ethereum Trust’ın payının etkileyici büyümesini daha da göstermektedir. fiyat.

Gri Tonlamalı Ethereum Trust (ETHE) Hisse Fiyatı 2020'nin 4. Çeyreğinde% 274 Arttı 16

Grayscale Ethereum Trust’ın Hisse Fiyatı İçin Sırada Ne Var?

Aşağıdakiler, yukarıdaki Grayscale Ethereum Trust (ETHE) tablosundan da görülebilir.

39 $ bir Grayscale Ethereum Trust (ETHE) hisse fiyatı için yerel dip Günlük ticaret hacmi, yükselişi teyit eden yeşil renkte çok fazla ETHE’nin değeri 50 günlük, 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların üzerinde Bir altın haç oluşmak üzere 50- gün (beyaz) ve 200 -gün (yeşil) hareketli ortalamalar Bununla birlikte, günlük MACD, bir düzeltmeye veya olası yanlara işaret ederek aşırı uzatılmış durumda Günlük MFI ve RSI, Grayscale Ethereum Trust için de durumu doğruluyor ve aşırı alım durumu ETHE, bir sonraki önemli direnç olarak mücadele etmek için Temmuz 2020 zirve değerine sahip 157 $ seviye

İlginizi Çekebilir;  SushiSwap Balinaları 100 Bin + SUSHI Tutarak 2 Haftada % 74 Artışa sebep oldu

Grayscale Ethereum Tröstü Primle Alım Satımı

Grayscale’e göre, Ethereum güvenlerinin bir hissesine 0.09276525 ETH tahsis edildi. Matematiği yaparsak, Ethereum’un şu anki 585 dolarlık fiyatı verildiğinde bu 54 dolarlık bir değere karşılık gelir. Bu, Grayscale Ethereum Trust’ın mevcut hisse fiyatının, hisse başına tahsis edilen 0,09276525 ETH’nin değerinden 2,7 kat fazla olduğu ve ETHE için olası bir düzeltmenin ilk göstergesi olabileceği anlamına geliyor.

Tersine, bunu gösterebilir. Gerçek Ethereum’un değeri çok düşük ve ETHE prim oranı, Ethereum (ETH) için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.400 $ ‘ın üzerinde bir ralli olacağını gösteriyor. Ancak, bu tamamen bir spekülasyondur ve yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

Grayscale Ethereum Biriktirmeye Devam Ediyor

Son zamanlarda Grayscale sessizce Ethereum biriktiriyor. Yazım sırasında, Grayscale Ethereum Trust’ta yönetilen varlıklar 1,73 Dolar Billon’da. Bu, Grayscale tarafından tutulan yaklaşık 2.94 milyon Ethereum’a (ETH) karşılık geliyor. Grayscale, Ethereum’u son bir yılda Bitcoin’i nasıl kazandıklarına benzer bir şekilde satın almaya devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }