Ethereum’un Piyasa Değeri Spotify, GM, Baidu, Ferrari ve BMW’den Daha Büyük

< Summary:”

Binance CEO’su CZ, Ethereum’un piyasa değerinin Spotify, GM, Baidu, Ferrari ve BMW’den daha büyük olduğuna işaret etti < güçlü> BNB’nin piyasa değeri önemli ölçüde daha küçük ancak Xerox’tan daha büyük Bitcoin’in piyasa değeri son zamanlarda Visa’nınkini aştı Ethereum ve BNB, sözleşmeler ve Defi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Ethereum’un 73 Milyar Dolarlık mevcut piyasa değerinin Spotify, GM, Baidu, Ferrari ve BMW gibi tanınmış şirketlerden daha büyük olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Binance Coin’in (BNB) piyasa değerinin Ethereum’dan oldukça küçük ancak Xerox’tan daha büyük olduğunu da sözlerine ekledi.

CZ’nin tam yorumu aşağıdaki gibiydi.

#ETH pazar değeri Spotify, GM, Baidu, Ferrari, BMW vb .’den daha büyük

# BNB’nin pazar değeri hala küçük olsa da, modern GUI’nin mucidi olan lol Xerox’tan daha büyük …

Sektörler değişiyor.

Karşılaştırma amacıyla, CZ’nin bahsettiği şirketler Google’a göre aşağıdaki piyasa değerlerine sahip.

Spotify – 61,61 Milyar Dolar Genel Motorlar (GM) – 59,51 Dolar BillionBaidu – 65,04 MilyarFerrari – 36,28 Milyar $ BMW – 47,18 $ MilyarXerox – 4,48 Milyar $

Ethereum ve Binance Coin (BNB) Parlak Bir Geleceğe Sahiptir

CZ’de vurgulandığı gibi, hem Ethereum hem de Binance Coin (BNB) parlak Gelecek, ETH 2.0 ve Binance Akıllı Zincirinin potansiyeline dayanmaktadır. Dahası, DeFi, alternatif bir yatırım şekli olarak sürekli olarak kabul görmektedir. Bu ağların her biri, sonunda birçok DeFi protokolüne ev sahipliği yapacak ve böylece ilgili yerel dijital varlıklarının değerini artıracak.

Bitcoin’in Piyasa Değeri Visa’yı Aşıyor

CZ’nin piyasa değeri hakkındaki yorumları Ethereum’un Spotify, General Motors, Baidu, Ferrari ve BMW’den daha büyük olması, Bitcoin piyasa değeri açısından Visa’yı geçtikten sonra geliyor. Bitcoin’in mevcut piyasa değeri, 0.507 Trilyon Dolar olan 507 Milyar Dolardır.

Bitcoin’in yakında Visa ve Mastercard’ın toplamından daha büyük bir piyasa değeri olabilir. Bitcoin’in piyasa değeri, aşağıda vurgulanan iki şirketin mevcut piyasa değerine göre 822,76 milyar doları aşması gerekiyor.

Visa – 487,79 $ BillionMastercard – 334,97 Milyar Dolar

Bitcoin’in böyle bir başarıya ulaşması için fiyatının aşması gerekecek Yakın gelecekte 44.300 dolar. Böyle bir başarı, 2021’de Bitcoin’in önümüzdeki aylarda 50.000 $ veya daha yüksek bir seviyeye ulaşmasıyla mümkündür.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir