Altcoin

Polkadot (DOT) Yeni ATH’yi Belirledi, Piyasa Değeri’nde İlk 5’e Girdi

Hızlı çekim:

Polkadot (DOT) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 12,86 $ – Binance oranı Polkadot, Litecoin’i 5 numaralı spot CoinGecko’da yalnızca 2,26 Milyar Dolarlık ayrı Polkadot ve XRP Polkadot’un yükseliş ivmesi, DOT’un XRP’den 4. sırayı aldığını görebilir

Dijital varlık Polkadot’un (DOT) yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi olan $ 12,86 – Binance oranı belirledi. Polkadot, bu yeni dönüm noktasıyla CoinGecko’daki 5 numaralı noktadan Litecoin’i geride bıraktı ve XRP’nin 5 numaralı yerini almaktan yalnızca 1,697 Milyar $ uzaklıkta.

Aşağıda, takipteki en iyi 6 dijital varlığın ekran görüntüsü var. Polkadot’un (DOT) meteoritik yükselişini daha da gösteren web sitesi.

Polkadot (DOT) Yeni ATH'yi Belirledi, Pazar Büyüklüğü Sırasında İlk 5'e Girdi 17

DOT / USDT grafiği ne diyor

XRP’yi 4 numaralı noktadan çıkarmak için Polkadot’un yalnızca 14,37 $ ‘ın üzerinde bir değere sahip olması gerekiyor. Günlük DOT / USDT grafiğine hızlı bir bakış, böyle bir başarının aşağıda açıklanacağı gibi mümkün olabileceğini ortaya koyuyor.

Polkadot (DOT) Yeni ATH'yi Belirledi, Piyasa Büyüklüğü 18'de İlk 5'e Girdi

Başlangıç ​​olarak, Polkadot’un ticaret hacmi, taban çizgisinin üzerinde yükseliş şeklinde günlük MACD geçişiyle oldukça yeşil renkte. Dahası, MACD’nin histogramları, DOT’un yükseliş eğiliminin devam edebileceğini ima ederek yeşile döndü.

İkinci olarak, günlük MFI ve RSI sırasıyla 76 ve 77 seviyelerinde biraz aşırı alım bölgesinde. Bununla birlikte, kripto piyasaları, 40 bin dolarlık fiyat tavanını geçmek üzere olan Bitcoin’in önemli bir yükseliş ivmesi yaşıyor. Bu genel yükseliş, Polkadot’un daha yüksek seviyelere doğru yükselişini sürdürmesi anlamına gelebilir.

10,70 $ Polkadot için Destek Alanı Sağlamalı

Polkadot gibi tüm altcoin analizlerinde olduğu gibi , tüccarlar ve yatırımcılara yukarıda DOT tarafından görülen gibi parabolik hareketlerin genellikle hızlı bir düzeltme ile sonuçlandığı hatırlatılır. Polkadot’un bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10,70 $ ‘ı ayarlamasının ardından böyle bir düzeltme görüldü. Polkadot’un daha yükseğe çıkmaması durumunda bu alan bir miktar destek sağlamalıdır.

İlginizi Çekebilir;  Ünlü Türk Analist Bitcoin de Yükseliş için Şartı Açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }