CME Ethereum Vadeli İşlemleri Lansmanı Kurumsal Yatırımcılar için ETH’yi Yasallaştırıyor

Hızlı bakış:

Pantera Capital, CME Ethereum vadeli işlemlerinin başlatılmasının ETH’yi kurumsal yatırımcılar için meşrulaştırdığına inanıyor Ethereum 2.0 üzerinde Stake yapmak daha az satış sağlıyor ETH için baskı Ethereum, yıl boyunca devam edebilecek bir yükseliş notuyla 2021’e başladı

CME Ethereum vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesine üç haftadan kısa bir süre kaldı ve Pantera’daki ekip Capital, lansmanın ETH’yi kurumsal yatırımcılar için meşrulaştıracağına inanıyor. Bu, firmanın Ethereum 2.0’daki ilerlemenin ve hissenin ETH fiyatı üzerinde daha az satış baskısı sağladığını açıklayan Ocak ayı yatırımcı mektubuna göre.

Aşağıda, yukarıdakileri vurgulayan Ocak ayı yatırımcı mektubundan bir alıntı var. Ethereum’un potansiyel olarak yükseliş eğiliminde olan geleceğini yöneten iki temel faktör.

… CME ETH vadeli işlemleri başladığında, Ethereum’u kurumsal yatırımcıların sahip olabileceği bir şey olarak meşrulaştırıyor ve aslında tahsis etmesi oldukça kolay bir kova (uygun

Ve gittikçe daha fazla sayıda sahip ETH’lerini Ethereum 2.0’da paylaştıkça, bu Ethereum’u kilitliyor, bu da fiyat üzerinde daha az satış baskısı anlamına geliyor.

Bu ikisi şeyler, temeller ve Bitcoin’e göre tarihsel olarak düşük değerleme ile birleştiğinde, Ethereum’un 2021’deki fiyatı üzerinde çok fazla pozitif baskı oluşturmalı ve bu nedenle Ethereum’da çok yükselişe geçiyoruz.

Ethereum Değerlenmemiş Göreceli Bitcoin’e

Ayrıca Ocak ayı yatırımcı le Pantera Capital’deki ekip, Ethereum’un Bitcoin’e göre değerinin düşük olduğuna dikkat çekti. Ekip, Ethereum’un devrim niteliğindeki DeFi endüstrisini başlatan lider akıllı sözleşme ağı olduğunu açıkladı. Bu gerçek tek başına Ethereum’un sınırsız potansiyelini gözler önüne seriyor. Açıkladılar:

Ethereum, akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları yazmak isteyen geliştiriciler için kripto para birimi alanında önde gelen varlıktır. Bu yeni finansal sistem için temel para teminatıdır.

Ethereum’da DeFi, Ocak 2020’de 1 milyar $ ‘dan Ocak 2021’de 16 milyar $’ a yükseldi, Bitcoin’den daha fazla ücret ödedi ve zımni bir P / 79’un E katı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden% 14 düştü ve Bitcoin’e göre göreceli olarak düşük değerde olduğuna inanıyoruz.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir