Altcoin

Ethereum Yatırımcıları Bir Saatte Kripto Borsalarından 659.000 ETH Çekti

Hızlı bakış:

Ethereum yatırımcıları 22 Ocak’ta Bir Saatte kripto borsalarından 659 bin ETH çekti

Bu, Ethereum’un en büyük net çıkışı olabilir

24 saatlik periyotta kripto borsalarından Ethereum 1.350 doları geri aldı ve 1.350 doları bir kez daha desteğe çevirecek gibi görünüyor

Ethereum yatırımcıları 22’sinde bir saat içinde kripto borsalarından 659.000 ETH çekti bu ayın. Bu, NuggetsNews.com.au’nun CEO’su ve Kurucusu Alex Saunders tarafından yapılan ve aynı zamanda Ethereum’un net çıkışının belirtilen zaman diliminde bugüne kadarki en büyük çıkış olabileceğini öne süren bir gözlemine göre.

Tam analizi, bir saatlik olayı gösteren bir grafikle birlikte aşağıda bulunabilir.

ETH’den şimdiye kadarki en büyük geri çekilme? 659 bin ETH dün tek bir saat içinde borsalardan ayrıldı, çünkü dip alıcıları kendi destelerine ve hisselerine madeni para gönderdiler. Her zaman olduğu gibi harika veriler CryptoQuant.com!

Ethereum Boğa Bölgesine Geri Dönüyor

Bay Saunders’ın da belirttiği gibi, Ethereum yatırımcıları muhtemelen ETH’lerini çevrimdışı cüzdanlara, DeFi platformlarına veya ETH 2.0 hissesine taşıdı. Üç olasılıktan herhangi birine doğru hareket, Ethereum için yükseliş eğilimi gösteriyor çünkü bu, ETH yatırımcılarının dijital varlığın uzun vadeli geleceğinde yükseliş eğilimi gösterdiği anlamına geliyor. Dahası, borsalarda daha az Ethereum olması durumunda, ETH’nin fiyatı büyük olasılıkla talep ve azalan arzla artacaktır.

Fiyatla ilgili olarak, Ethereum 1.300 $ ‘lık fiyat alanını destek olarak geri kazandıktan sonra yükseliş bölgesinde. Ethereum, bu yazının yazıldığı sırada 1.328 $ ‘dan işlem görüyor ve 1.350 $ direnç seviyesini desteğe çevirecek ve böylece yeni hafta ile birlikte daha yüksek seviyelere çıkaracak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir;  Ethereum Balinaları ETH'nin Fiyatından Emin, Borsalardan Fonları Harekete Geçiriyor

Daha önce de belirtildiği gibi, bu gece haftalık kapanış bir Bitcoin zayıflaması nedeniyle Ethereum için kısa vadeli engel. Kripto Kralı haftayı kapatmak için 30.000 – 32.000 $ arasındaki bir seviyeyi koruyabilirse, Ethereum’un gelişmesi ve muhtemelen 1.500 $ veya hatta 2.000 $ ‘a yaklaşması için gereken istikrarlı ortamı sağlayacaktır.

Şanslar Ethereum’un yükseliş ivmesi, CME grubunun kurumsal yatırımcılar için özel olarak hazırlanmış ETH vadeli işlem sözleşmelerini başlattığı en az 8 Şubat tarihine kadar devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ethereum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ethereum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ethereum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ethereum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.