Altcoin

Grayscale Ethereum Trust’a (ETHE) 38 Milyon Dolarlık ETH Ekledi

< Summary:”

Grayscale, Ethereum Trust’a 24.796 ETH ekledi Bu, Ethereum’da kabaca 38 milyon dolar anlamına geliyor Grayscale şu anda 27,5 Milyar Dolarlık dijital varlıkları yönetiyor Ethereum’u çevreleyen yükseliş, ETH vadeli işlemlerinin açık ilgisinin tüm zamanların en yüksek 5,4 Milyar Dolara ulaşmasına neden oldu

Dün, Grayscale’in Wall Street firması Yatırımlar, Ethereum Trust’a (ETHE) eklemek için 24.796 ETH satın aldı. Ethereum’daki bu miktar kabaca 38 milyon $ ‘a karşılık geliyor ve aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafikte Unfolded ekibi tarafından vurgulandı.

Ethereum güveni yeniden açıldığında Grayscale 38 milyon $ değerinde ETH ekliyor.

Grayscale 38 Milyon Dolar Değer Katıyor ETH'den Ethereum Trust'a (ETHE) 14

Grayscale 38 Milyon Değerinde ETH Ekliyor Yönetim Altındaki Varlıklar 27,5 Milyar Dolara ulaştı

Grafikten, Grayscale Ethereum Trust aboneliklerinin Aralık başından şirketin bu hafta başında abonelikleri yeniden açtığı ana kadar durakladığı görülüyor.

Grayscale tarafından 24.796 Ethereum’un yakın zamanda satın alınması, firma tarafından yönetilen toplam varlıkları 27,5 Milyar Dolara çıkarıyor. Grayscale ekibi bu kilometre taşını bugün erken saatlerde aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

02/02/21 GÜNCELLEME: Yönetim Altındaki Net Varlıklar, Hisse Başına Elde Tutulanlar ve Piyasa Fiyatı Yatırım Ürünlerimiz için Hisse başına.

Toplam AUM: 27,5 milyar $ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ ZEC pic.twitter.com/B4nP4jNRqE

— Grayscale (@Grayscale) 2 Şubat 2021

İlginizi Çekebilir;  ETH’nin 400 Doların Üzerine çıkması BTC Partisinin Bitmesini Beklemek zorunda kalacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }