Bitcoin

Madenciler Tarafından Bitcoin (BTC) Satışı Yavaşlatıyor, 54 Bin Dolar ve 60 Bin Dolar Olası

Kısaca:

Bitcoin madencileri tarafından yapılan satışlar yavaşlamış görünüyor Azalan satış baskısı Bitcoin’in 50.000 doları kırması için bir fırsat sağlayabilir Kısa marj pozisyonları da Bitcoin için yükseliş eğilimi göstererek teslim oldu Bitcoin yakında 54.000 $ veya hatta 60.000 $ ‘ı takip eden günlerde test edebilir

Satış Bitcoin madencileri tarafından yavaşlamış görünüyor. Bu, Bloqport ekibinin Bitcoin madencisinin net pozisyon değişikliğinin nötr duruma döndüğünü gösteren bir gözlemine göre. Böyle bir değişiklik muhtemelen Bitcoin’e 50 bin dolarlık tavanı aşmak için gerekli olan nefes alma odasını sağlayacaktır. Bloqport tarafından yapılan gözlem aşağıdaki tweet’te bulunabilir.

# Bitcoin madencileri net pozisyon değişikliği, madenci satışının yavaşlamaya başladığını düşündürerek nötr duruma dönüyor gibi görünüyor aşağı. https://t.co/SqUHp652jz pic.twitter.com/TRWdTInLNW

— Bloqport (@Bloqport) 16 Şubat 2021

Son kenar boşluğu kısa süre önce teslim edildi. Artık saf, katıksız, her şeyi kapsayan oyun. Bunu uzun zamandır görmedim. Tam olarak 4 yıl.
Madenciler Tarafından Bitcoin (BTC) Satışı Yavaşlıyor, 54 Bin Dolar ve 60 Bin Dolar Olası 14

Bitcoin için 54.000 $ ve 60.000 $ Bile Mümkün

Bitcoin’in fiyat hareketiyle ilgili olarak, Crypterium analytics ekibi BTC’nin 50.000 $ kıracağını tahmin etti kapıları aşağıda açıklandığı gibi 54.000 $ ve muhtemelen 60.000 $ ‘a açacak.

… yukarı doğru bir kırılmayı kolaylaştıracak yüksek dalgalanma göreceğiz. Bu durumda, fiyat çok hızlı bir şekilde 54.000 $ ‘a kadar çıkabilir.

Böyle bir seviye görmeyi bekliyoruz çünkü 50.000 $’ ın üzerindeki kısa tüccarlar için çok sayıda stop-kayıp var. Bu işaretin bozulması durumunda, bu siparişlerin kapanmasına neden olacak ve bu da daha fazla büyümeyi tetikleyecektir. Büyük olasılıkla, bu sefer piyasada bir milyar doları aşacak devasa likidasyonlar görebiliriz.

Gelecekte bu, fiyatta 60.000 $ ‘a kadar daha fazla artışa neden olacak, ancak önce [BTC’nin ihtiyacı var] 50.000 doları aşmak için…

İlginizi Çekebilir;  Bitcoin (BTC) Tüm Zamanların En Yüksek Değeri 20 Bin Dolar'ı Kırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }