Bitcoin

2022’nin Sonunda 250.000 Dolar Bitcoin (BTC) için Muhtemel

Özetle:

Tim Draper, Bitcoin için 250 bin dolarlık fiyat tahminini yeniden canlandırdı

Bitcoin’in 2022’nin sonunda bu değere ulaşmasını bekliyor Üç yıl öncesinden farklı olarak Bitcoin’in hedefine ulaşma olasılığının daha yüksek göründüğünü belirtiyor

Bitcoin şu anda 50 bin dolarlık destek bölgesini koruyor

Popüler Risk Kapitalisti ve Bitcoin boğası Tim Draper, 250 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahminini yeni bir zaman çizelgesiyle bir kez daha yeniden canlandırdı. Draper, Bitcoin analizini Twitter üzerinden paylaştı ve bu sefer Bitcoin’in 2022’nin sonunda bu hedefi tutturma yeteneğine sahip olduğunu açıkladı. Aşağıda 250 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahminini yeniden canlandıran tweet’i var.

< p lang = “en” dir = “ltr”> 2022’nin sonunda 250.000 $. Buradan sadece 5X. Üç yıl önce ilk tahminimi yaptığımdan çok daha muhtemel görünüyorsun, değil mi? #Bitcoin

– Tim Draper (@TimDraper) 17 Şubat 2021

Tesla geçen yıl 721 milyon dolar kar bildirdi.

Bitcoin yatırımlarından zaten ~ 725 Milyon $ kazandılar.

Elon Musk bir efsanedir.

Bu yazı yazılırken Bitcoin 51.400 $ ‘dan küçük gibi görünen bir şekilde işlem görüyor. tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52.600 $ ‘dan geri çekilme. Muhtemelen, Elon Musk’ın Tesla aracılığıyla yaptıkları her Bitcoin düşüşünü daha fazla kurum satın alıyor. Bu nedenle, mevcut ivme korunursa Bitcoin gelecek yıl Bay Draper’ın 250 bin dolarlık tahminine ulaşabilir.

Bitcoin’de Blackrock Dabbles

Ek olarak, Bitcoin’in yükseliş ivmesi Blackrock’tan Rick’ten bir artış daha aldı Reider, yatırım firmasının ‘Bitcoin ile uğraştığını’ duyurdu. Bay Reider, CNBC’nin Squawk Box’ındaki bir röportajda şunları paylaştı.

Bugün bunun dalgalanması olağanüstü, ama dinleyin, insanlar değer deposu arıyor. İnsanlar, enflasyonun yükseldiği ve borçların arttığı varsayımı altında takdir edilebilecek yerler arıyorlar, bu yüzden bununla biraz uğraşmaya başladık …

İlginizi Çekebilir;  3600 Dolar Seviyesinde Alım Önerdiğimiz BTC 5800 Doları Gördü

Elimizde bizden çok daha fazla nakit var Tarihsel olarak tutuldu … Çünkü süre çalışmıyor, faiz oranları bir riskten korunma işlevi görmüyor ve bu nedenle diğer varlıklara doğru çeşitlendirmek biraz mantıklı. Nakit olarak elinizde tuttuğunuz şeyin bir kısmını kripto gibi şeylerde tutmak bana mantıklı geliyor, ancak belirli bir tahsis veya hedef tutmayı benimsemem.

Unutulmaması gereken, Blackrock 8,67 Trilyon $ ‘ın üzerinde işlem yapıyor. Varlıklarda ve Bitcoin’in böylesine dolaylı bir şekilde onaylanması, BTC için çok yükseliş gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }