Bitcoin

1.2 Milyar Dolar Değerinde 25.600 Bitcoin (BTC) Geçen Hafta Coinbase’i Bıraktı

Özetle:

Geçen hafta 25.600 Bitcoin Coinbase’den ayrıldı 13k Bitcoin 25 Şubat’ta Coinbase’den ayrıldı < strong> Bu, kurumların Bitcoin düşüşünü Coinbase ile artırarak siparişlerin çoğunu kolaylaştırdığını gösteriyor ABD Kongresi tarafından 1,9 Trilyon dolarlık teşvik faturasının geçirilmesi sayesinde Bitcoin yükselişini yeniden canlandırabilir

Geçen hafta 25.600 Bitcoin (kabaca 1,2 Milyar $ değerinde) Coinbase’in kripto borsasından çıktı. Bu, aşağıdaki tweet’te görüldüğü gibi Bloqport’taki ekip tarafından yapılan bir açıklamaya göre.

Geçen hafta içinde 25.600 #Bitcoin (1.2 Milyar $) kaldı Coinbase veiwbase’e göre pic.twitter.com/8j82UHnk1b

— Bloqport (@Bloqport) 27 Şubat 2021

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju , Coinbase’den bu ayın 25’inde 13 bin Bitcoin çıkışını yakaladı ve gözlemini aşağıdaki açıklama ve grafik aracılığıyla paylaştı.

Birkaç saat önce Coinbase’den 13 bin $ BTC çıktı. Görünüşe göre bu BTC birden fazla Coinbase saklama cüzdanına gitti. ABD kurumsal yatırımcıları hala 48k fiyatından Bitcoin satın alıyor.

Bu şimdiye kadar gördüğüm en güçlü yükseliş sinyali.

1,2 Milyar Dolar Değerinde 25.600 Bitcoin (BTC) Geçen Hafta 15

1,9 Milyon Dolarlık Koronavirüs Teşvik Faturasının Geçmesi Bitcoin’i Daha Yüksek Gönderebilir

Yazım sırasında Bitcoin 48.000 $ ‘lık fiyat alanını destek olarak ele geçirmek amacıyla 47.400 $’ dan işlem görüyor. İkinci fiyat alanı, Bitcoin’in yükselişinin Mart ayı boyunca devam edip etmeyeceğini belirleyeceği için yarınki haftalık ve aylık kapanışta çok önemli olacak.

Ancak, ABD Kongresi Bitcoin’e geçtikten sonra başka bir ömür kira vermiş olabilir. merakla beklenen 1,9 Trilyon Dolarlık COVID yardım faturası. ABD Senatosu, tasarının onaylanmasının önündeki son engeldir. Muhtemelen, Demokratlar üst evi kontrol ettiği için asgari bir direnişle geçecek.

Yeni teşvik faturası, her bağımlı için aynı miktarda ABD’de ikamet eden her bir kişi için 1.400 dolarlık ödeme sağlayacak. Bu nedenle, haftalık ve aylık kapanışta beklenen satış baskısı, ABD sakinlerine gönderilen fonların çoğunun kripto satın almak için kullanılacağını tahmin eden kripto tüccarları ile minimum düzeyde olabilir.

İlginizi Çekebilir;  Bitcoin Alım Satım Borsası Icrypex, 4 Kişiye iPad Hediye Edeceği Bir Çekiliş Başlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }