Bitcoin

Bitkoin nasıl satın alınır?

Kripto para ilgi son dönemde hayli arttı. Çünkü hergün televizyonda Bitcoin başta olmak üzere pek çok kripto paranın rekor kırdığını görüyoruz. Üstelik bu sadece buz dağının görünen kısmı. Bitcoin en popüler kripto para olduğu için sürekli televizyonda BTC’nin rekorlarına ilişkin haberler görüyoruz.

Fakat az çok kripto para piyasasıyla ilgilenmeye başladığınızda adeta karşınızda bambaşka bir dünya olduğunu fark ediyorsunuz. Bu dünyada hemen her gün farklı bir token zirveye çıkıyor.

Örneğin geçtiğimiz günlerde RVN isimli token sadece dakikalar içerisinde 100’de 220 oranında yükselme kaydetti. Yani 1TL’lik RVN bir kaç saniyede 3TL’nin üzerine çıktı.

Peki gelelim asıl merak edilen soruya. Türkiye’den Bitcoin yani BTC nasıl alınır? Aslında BTC ya da diğer kripto paraları aynı yöntemlerle basit bir şekilde almanız mümkün.

BitkoinAl ile Güvenli Alım Yapmanız Mümkün

Bitkoin almak için yapmanız gereken ana sayfamızda yer alan yönlendirmeleri takip etmek ve istediğiniz miktarda Bitkoini paxful güvencesiyle Güvenli E-Ticaret yöntemiyle satın almak. Sonrasında Güvenli Bitkoin Yatırımı sayfamızı okumanızı ve oradaki tavsiyeler doğrultusunda güvenli bir bitkoin cüzdanı elde ederek yatırımlarınızı değerlendirmenizi öneririz.

Kripto Para Borsaları Güvenli mi?

Tabi ki Türkiye’de kripto para borsasına yön veren çeşitli kuruluşlar var. Paribu, BTC Türk, Binance vb.

Bunlardan herhangi birisine üye olup para yatırdıktan sonra rahatlıkla kripto para alış verişine başlayabilirsiniz. Aynı şekilde para yatırdığınız gibi paranızı hesabınıza çekmeniz de mümkün.

İlginizi Çekebilir;  Bitcoin Analisti: BTC 17.100 Dolarını Geçemezse Sırada 13.800 Dolar Var

Şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Türkiye dışındaki borsalar üzerinden de kripto para satın almanız vs. mümkün. Fakat para çekmek için biraz daha efor sarf etmeniz gerekebilir. Tercih sizin. Güvenli Bitkoin Yatırımı sayfamızda dikkat çektiğimiz Kripto para borsalarındaki riskleri de mutlaka göz önünde bulundurun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sıkça Sorulan Sorular

Bitkoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitkoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ana Sayfamızdaki yöntemleri kullanarak kolayca Bitkoin alabilirsiniz.

Bitkoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitkoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitkoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitkoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.