Bitcoin

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC)% 3,77 İndirimle İşlem Görüyor

Kısaca:

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) dün% 3,77 indirimle kapattı İndirimli bir GBTC, kurumsal yatırımcılar Bitcoin 44 bin dolarlık destek bölgesine düştü ve haftalık / aylık kapanışla daha da düşebilir

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ticareti dün 25 Şubat’ta kapattı % 3,77 indirim. Glassnode’daki ekip bu olayı vurguladı ve indirimli GBTC değerini gösteren eşlik eden bir çizelgeyi içeren aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

$ GBTC -3.77’de kapandı. dün% indirim. #Bitcoin

Grafik: https://t.co/Qc0vs7I9e3 pic.twitter.com/PsQEBqHH2L

— glassnode (@glassnode) 26 Şubat 2021

Grayscale Bitcoin Trust’taki (GBTC) bir prim oranı, genellikle Bitcoin için bir yükseliş göstergesi olarak kabul edilir. Artık aynı Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) indirimli işlem görüyor, tablolar olası bir uzun vadeli geri çekilme gibi görünen bir duruma girerken Bitcoin’i açmış olabilir.

Bitcoin 44.000 $ ‘a düştü, Could Aylık Kapanışla Daha da Düşüş

Bugün erken saatlerde, Bitcoin 44.090 $ ‘lık yerel düşük Binance oranına düştü. Bu hareketle Bitcoin, aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi 6 saatlik BTC / USDT grafiğine çift dipli bir modele benzeyen bir model yazdırdı.

Bitcoin’in Haftalık / Aylık Kapanışı, Yükseliş Momentumunu Korumada Hayati Olacak

Bitcoin’in bugün erken saatlerde düşüşü olabilir Birkaç BTC opsiyonunun ve vadeli işlem sözleşmesinin 26 Şubat’ta sona erdiği gerçeğine atfedilebilir. Bu, Bitcoin’in Şubat ayında kalan iki engelden birini aştığı anlamına geliyor.

İkinci engel, 28 Şubat Pazar günü haftalık ve aylık kapanış ve 44 bin dolarlık destek bölgesi bir kez daha

İlginizi Çekebilir;  1.2 Milyar Dolar Değerinde 25.600 Bitcoin (BTC) Geçen Hafta Coinbase'i Bıraktı

Crypterium analytics ekibine göre, haftayı ve ayı 48.500 $ ‘ın altında kapatan Bitcoin, düzeltmenin 40.000 $’ a kadar devam etmesine neden olacak. Bitcoin için olası senaryoyu şu şekilde açıkladılar.

Şu anda ana destek seviyesi 41.000 – 42.500 $ aralığı. Büyük olasılıkla Bitcoin fiyatı önümüzdeki günlerde bu aralıkta gelecek.

Haftalık şamdanın kapanışını izlemek de önemli olacak. 48.500 $ ‘ın altına kapanırsa, düşüş devam edecek ve grafik 40.000 $ seviyesini bile kırabilir. Önümüzdeki günlerde, bu düşüşün düşüş trendine geçiş mi yoksa bunun piyasadaki başka bir düzeltme mi olduğu netleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }