Bitcoin

Bitkoin yorum – 9 Mart – Bitkoin Fiyatı Büyük Direnişi Kırdı

BİTCOİN YORUM

Bitkoin ( BTC ), 9 Mart’ta bir gecede 52.000 $ ‘lık önemli bir dirençle mücadele ederek tüm zamanların en yüksek değerlerinin % 6’sına ulaştı.

BTC fiyatı 2 haftanın en yüksek seviyesini vurdu

Cointelegraph Markets ve Tradingview’dan gelen veriler, BTC/ USD’nin Salı günü 54.500 $ ‘lık yerel yüksek seviyelere ulaştığını gösterdi.

Yan ticaret koridorundan çıkmaya yönelik en son girişim, bu hareket, yazı yazıldığı sırada hala pekişiyordu. Yoğun dalgalanmanın ortasında, günde 53.500 $ ‘ı hedefleyen bir düzelme – hala kritik direncin üzerinde.

Cointelegraph’ın bildirdiği gibi , analistler, Bitkoin boğa koşusunun bir sonraki aşamasını güvence altına almak için kumda bir hat olarak 52.000 doları görüyorlardı.

Hafta sonu sağlıklı bir artış sağlasa da, Bitkoin hala 50.000 $ ‘ı bile haftanın ticareti başladığı kadar güçlü bir şekilde sağlamlaştırmak zorunda kaldı.

24 saatlik kazançların% 8’in üzerine çıkmasının ardından, Salı günkü tablo, 47.000 $ ‘ın dikkat çekici bir şekilde güçlü bir destek haline geldiğini gösterdikten sonra hızla iyileşti .

Goldman, “Kurumsal ilgi, en son boğayı 2017’deki perakende kaynaklı yükselişten ayrı tutuyor. Kurumsal talebin çoğu, varlıkların devalüasyonuna ilişkin korkulardan kaynaklanıyor. “

Zschaepitz, Goldman Sachs’ın bulgularına atıfta bulunuyordu ve diğer şeylerin yanı sıra, kendi müşterilerinin % 40’ının zaten kripto para birimlerine maruz kaldığını ortaya koydu .

70.000 Dolarlık Bitkoin’de Analist: “Destiny Bekliyor”

Norveç’in en zengin insanlarından birinin, tek hazine varlığı olarak BTC’yi kullanan Bitkoin odaklı bir yan şirket kurmasının ardından, kurumsal tablo Pazartesi günü daha da yükselişe geçti.

“Bitkoin neredeyse hiçbir ücret ödemeden doğrulanabilir, bölünebilir, yeniden birleştirilebilir, depolanabilir ve taşınabilir. Mükemmel kıt dijital varlıktır”

İlginizi Çekebilir;  Avrupa'da en çok kripto para kullanan ülke Türkiye oldu

“Şebekeyi çalışır durumda tutmak için gereken tek şey, dünyadaki en ucuz elektriği tahsis etmektir. Elektrik, ağı güvence altına alır. Güvenilir taraflara veya silahlı kişilere ihtiyaç yoktur. Ben buna ilerleme diyorum. “

Başka bir yerde, hodlers edildi izlerken Bitkoin bir boğa kurulum unfold günlük Pazartesi günü önceden $ 58.300 rekor seviyelere Şubat ayında mart sonuçlandı tekrar davranışına astarlanmış edildi ortalama yakınsama/ sapma (MACD) göstergesi, hareket ediyor.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sıkça Sorulan Sorular

Bitkoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitkoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ana Sayfamızdaki talimatları takip ederek alabilirsiniz.

Bitkoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitkoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitkoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitkoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitkoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.