Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 30 Nisan

Fundstrat Global Advisor’ın yönetici ortağı ve araştırma başkanı Tom Lee, Bitcoin’in bir boğa piyasasında olduğuna ve 2020’de yeni bir zirveye çıkma ihtimalinin olduğuna inanıyor. Lee’nin belirttiği önemli işaretlerden bazıları, Venezüella ve Türkiye’deki yatırımcıların şımarttığı ticaret hacmindeki artış, Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkması ve OTC müşterileri ve müşteri başına işlem sayısındaki artış.

Altcoinlerin temelleri de gelişmekte. Büyük kuruluşlar, hizmetlerini ve üretkenliklerini artırmak için blockchain teknolojisini kullanmanın yollarını araştırıyor. Teknolojiyi tercih eden en yeni firma, yol koşulları, trafik sıkışıklığı ve araç performansı hakkında bilgi sağlamak için sürücülerini IOTA tokenleri ile ödüllendirecek olan Birleşik Krallık otomobil üreticisi Jaguar Land Rover. Sürücüler, jetonlarını kahve için veya yol ücretlerini ödemeleri için talepte bulunabilecekler.

Temel gelişmeler ilerlerken, fiyatın yetişmesi biraz zaman alabilir. Uzun vadeli bir boğaya girmeden önce, ayı fazı sırasında büyük kayıplar oluştu. Bu nedenle, yatırımcılar piyasaya girmeden önce fiyat hareketlerine dikkat etmeli. Grafiklere bakalım ve büyük kripto para biriminde herhangi bir alım kurulumunu tespit edip etmediğimize bakalım.

BTC / USD


Bitcoin (BTC) 20 günlük EMA’nın üzerinde kalmanın zor olduğunu gösteriyor. Bu, bu seviyelerde satın alma eksikliğini gösterdiği için olumsuz bir işaret. Bu destek bozulursa, dijital para birimi 4.914.11 dolarlık bir sonraki kritik desteğe düşebilir. Bu düzeyde güçlü bir destek bekliyoruz, ancak bu da parçalanırsa, bir sonraki destek 50 günlük SMA’da olacaktır.

Şimdilik, her iki hareketli ortalama da yükselişe geçti, bu da boğaların hala oyunda olduğunu gösteriyor. BTC / USD çifti 20 günlük EMA’yı veya 4,914,11 $ seviyesinin altında kaldıysa, tekrar yükselişini 5,600 $ ‘a ve oradan da 5,900 $’ a yükselmeye çalışacaktır. Yatırımcılar, kalan uzun pozisyonlarda 4.800 $ ‘lık stop zararını koruyabilirler. Önümüzdeki birkaç gün, trend hareketinin bir sonraki ayağı için sahneyi belirleyeceği için çok kritik.

İlginizi Çekebilir;  Bitkoin Kaç Dolar, Bitkoin Yorum, Bitkoin Analiz 2021 – Bitkoin Forum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }