Altcoin

EOS Fiyatı Büyük Duyuru Öncesinde 10 Ayın En Yüksek Seviyesinde

EOS fiyatı bu Salı günü, 10 aydan fazla bir süredir ilk kez 8 doların üzerine çıktı.

Pazarın kapitalizasyonuyla dünyanın beşinci en büyük kripto para birimi Asya pazarı açılmadan 8.272 $ ‘a yükseldi. Fiyat oturumu olgunlaştıkça 7,73 $ ‘a düştü, ancak hareket genel yükseliş eğilimini sarsmadı. EOS, geçtiğimiz 24 saat içinde yüzde 16’lık bir büyüme göstererek, piyasa değerlemesine yaklaşık 1 milyar dolar sermaye getirerek, diğer üst düzey dijital varlıklardan daha güçlü göründü. Yalnızca Tron ve Ethereum, sırasıyla yüzde 7.31 ve 4.55 değerlerini yükselterek EOS kazançlarına bir miktar daha yaklaştı.

Söylenti satın alması

EOS fiyatı ralliyi çok gizli bir temelden ödünç aldı. EOS blockchain protokolünün geliştirilmesinden sorumlu olan Block.one, bu yıl 1 Haziran’da “büyük bir duyuru” yapacak. Firma, EOS üzerinden 20 milyon dolarlık RAM aldığını açıkladığında söylenti daha da arttı. Hareket, piyasadaki merakla gözle görülür bir şekilde flört ederek hem traderların hem de yatırımcıların EOS’daki hisselerini artırmalarını sağladı.

Hiç kimse hala büyük duyurunun ne olacağına dair bir ipucuna sahip olmasa da, psikolojik etki insanların söylentiyi satın almalarını sağlıyor. Önde gelen bir kripto para birimi analisti olan Jacob Canfield, yatırımcıların, özellikle de EOS’u daha yüksek seviyelerde satın almak istediklerinde, olası herhangi bir yanlış şekillendirme riskini yönetmelerinin hayati önem taşıdığını belirtti.

“Block.one’un büyük miktarda hisse geri alması gerçeği, beni 1 Haziran’da büyük bir duyuru yapacaklarını düşündürüyor. Her zaman söylentiyi alıyorum, haberi satıyorum, ancak EOS’un haberlerden sonra bile çalıştığını gördüm.”

FIRSATLAR

EOS pazarının 1 Haziran’a kadar sahiplerini spekülatörlerinden çıkarması muhtemel. Temel olarak, piyasa bir miktar genişletilmiş alım eylemi görebilir ve böylece aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi fiyatı kritik destek / direnç hissi ile seviyelere yaklaştırır:

İlginizi Çekebilir;  Rookie Yeni İndikatör Yayınladı

EOS şu anda aşırı alım yapmış (70’in üzerindeki RSI), bu yakın zamanda en azından küçük bir satış hissini tetikleyebilecektir. Bir geri çekilme, fiyatı 6.936 dolara kadar düşürebilir. Bununla birlikte, boğaların, uzun vadeli hedefleri olarak 8,963-9,447 dolar olan aralığı test ederken 8,272 $ gün içi en yüksek seviyesine doğru yeni bir çalışma başlatması olasıdır. Ve eğer herhangi bir ihtimal varsa, Block.one’un büyük duyurusu aşırı derecede yükselişe dönüşürse, 10.40 dolara yapılan bir fiyat sürpriz olmamalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

] }